VILKÅR & AFBUDSREGLER

Afbudsregler: Af respekt til min tid og den tid du har fået, beder jeg dig at melde afbud senest 24 timer før hvis du skulle blive forhindret. Du vil modtage en SMS ang. din tid 24 timer inden aftalte tid. (Din tid gælder dog stadig som aftalt hvis ikke du modtager denne SMS) hvor du vil blive påmindet om din tid. Denne SMS kan du IKKE svare på, så skal du melde afbud skal du RINGE eller SKRIVE SMS til tlf. 29 90 26 33 hvis ikke du melder afbud før 24 timer vil det fulde beløb af den bookede behandling blive opkrævet. Der tages forbehold for akut sygedom.

Omklædning: Alle tider er inkl. af- og påklædning samt betaling af behandling.

Du skal ikke have noget med: I min klinik sørger jeg for lagner og håndklæder, så du skal bare komme som du er.

Betaling: Du kan betale med alle typer af kort og kontant betaling. Jeg har IKKE mobil Pay tilknyttet klinikken.

AKUT tid: Jeg bestræber mig på at du altid kan få en akut tid inden for 72 timer.

Sundhedsforsikring og Sygesikringen Danmark: Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark, sørger jeg for at indsende behandlingen til dem. Hvis du er medlem af en sygesikring fx Mølholm eller PFA, skal du selv sørge for at få godkendelsen fra dem til behandling, enten zoneterapi eller massage (det er lidt forskelligt hvad de yder til) og derefter medbringe godkendelsen til mig, så sørger jeg for at få pengene der igennem.

Køb 4 få 5!: Du kan til alle behandlinger vælge at købe et klippekort, hvor bu betaler for 4 behandlinger og får 5 behandlinger. På denne måde sparre du 20% pr. behandling. Behandlingen er bindendende til den behandling du har købt og kan ikke byttes til anden behandling. Du kan sagens give klip til anden person. Klippekortet gælder i et år fra købs datoen!

Gavekort: Du kan købe gavekort hos mig til hvilken som helst behandling og på hvilket som helst ønsket beløb. Ring evt. og bestil det, så sørger jeg for det er pakket fint ind ved afhentning Kontakt: Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig via mail neestrup@live.dk, tlf. eller SMS på 29 90 26 33 eller via min Facebook. Jeg skal nok svare dig lige så snart jeg har tid til det, for mig er det vigtigt at du kan stille spørgsmål når du står og har behov for det.

Kontakt: Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig via mail neestrup@live.dk, tlf. eller SMS på 29 90 26 33 eller via min Facebook. Jeg skal nok svare dig lige så snart jeg har tid til det, for mig er det vigtigt at du kan stille spørgsmål når du står og har behov for det.