Massage

Målet med massage, er at nedsætte gener og smerter og dermed også forbygge muskelgener og spændinger.

Med fysiurgisk massage kan man afhjælpe lidelser i bevægeapparatet, primært vil det være musklerne der bliver behandlet, men ligamenter og senere behandles også med massage og stræk. Der vil blive behandlet ud fra bevægeapparatets anatomi og fysiologi.

Massage kan være især gavnlig for:

Lændesmerter
Skulder/nakke smerter
Muskelspændinger
Spændings hovedpine
Syre ophobninger/myoser 
Bedre søvn 
Øget velvære
Smertelindring
Stressregulering

Ofte bruger jeg massagen til at ”scanne kroppen” og få en fornemmelse af skævheder og asymmetri og alt afhængig af hvad din problematik er, tilbyder jeg dig at teste for eventelle fejlstillinger i bevægeapparatet

Manuel terapi

Den manuelle terapi er mere specifik i forhold til dit problem.

Den manuelle terapi er mere specifik i forhold til dit problem.

Typisk kan det være et skævt bækken som kan give gener enten i ben, lænd eller hovedpine.

Skævheder i skulderled, så du har problemer med at løfte arm eller har forstyrrelser i arme

Nakke skævheder som gør at du ikke kan dreje hovedet optimalt. M.m.

 

Jeg kombiner mange gange mine behandlinger med massage, manuelterapi og k-lasere terapi for at opnå bedst muligt resultat

 

Hvad kan du forvente efter endt behandling? 

De fleste har en god følelse i kroppen når de går fra mig, men vævet arbejder i op til 48 timer efter endt behandling så bare fordi du går ud af min dør, stopper behandlings processen altså ikke.

Inden for de næste 48 timer, kan du forvente forbedring, men oftest også en forværring, det vil dog sjældent være en smerte eller irritation som du ikke kender til! Det er helt normalt da jeg  går ind og ændre op på kroppens fejlstilling, efter 48 timer kan du have en fornemmelse af hvad  behandling har, kunne opnå. Typisk skal der 4-6 behandlinger til før kroppen er helt med.

Det er vigtigt at når du kommer hjem efter en behandling, at du så vidt muligt mærker efter, så får du meget mere ud af behandlingen, nogle bliver trætte og andre bliver fyldt med energi, begge dele er helt ok.

Sørg for at få lidt salt, vand og sukker (æblejuice ex. ) Når kroppen samler myoser og man begynder at rode med det, vil blodet være fyldt med affaldsstoffer hvilket kan give en lille ”forgiftning” så for at undgå svimmelhed, kvalme og hovedpinde , så sørg for at få fyldt cellerne med energi.

Hvis du er itvivl om det mindste er du altid velkommen til at kontakte mig via SMS eller tlf. på 29902633