BAG OM CORPUSS

FÅ ET SMUGKIG IND BAGVED OG HØR HISTORIEN BAG CORPUSS

Mit navn er Camilla Neestrup, og i september 2009 køre jeg galt og erhverver mig et piskesmæld. Jeg havde dagligt smerter og hovedpine, jeg gik til forskellige behandlinger hos fysioterapeuter, kranisakralterapi, kiropraktorer, men ingen af tingene hjalp andet end i kort tid. Jeg blev ved med at undersøge steder hvor jeg kunne få hjælp og støtte men syntes ikke der var nogle steder der tog mig alvorligt. I 2014 finder jeg et kursus hvor jeg som massør kan få viden omkring behandling af piskesmæld så jeg om ikke andet kan hjælpe andre i samme situation. Under kurset føler jeg for første gang at jeg har fundet det sted der kan hjælpe mig videre med min egne symptomer, samtidig med at jeg fandt ud af, at det var meget mere komplekst end blot et 2 dags kursus og vælger derfor at tage columnateraput uddannelsen, som helt klart har været med til at reducere mine egne smerter og gener. Efter som jeg selv havde positiv oplevelse med behandlingerne er der kommet et naturligt behov for at hjælpe andre med forskellige ryg problematikker

Hos Corpuss handler det ikke bare om kroppen

Det handler om din krop..

Hos Corpuss går vi meget op i uddannelse, for at kunne hjælpe dig så godt og hurtigt som muligt. Jeg arbejder fuldtids med alle mine fagligheder og har der med en del års erfaring, inden for alle områderne.

Uddannelser og kurser

Få den bedste behandling hos udannet personale!

Faglige baggrund og job